Дегідратор сушілка для фруктів і овочів Maestro MR-765, 5 режимів роботи, зйомні відсіки для продуктів

  • Код товару: OLX-23-34230202
  • Виробники Maestro
  • Доступність: В наявності
  • Ціна: 1115грн.   1360грн.

Відправка Новою поштою

Відправка товару відбувається на протязі 1-3 днів

Накладений платіж

Відправляємо післяплатою якщо сума замовлення більше 100 грн

Терміни доставки

Відправка товару відбувається на протязі 1-3 днів

Кур'єрська доставка

Адресна доставка кур'єром новий пошти

Сушилка для фруктів і овочів Maestro MR-765, 5 режимів роботи, зйомні відсіки для продуктів

Сушилка для фруктів Maestro MR-765 Вона може стати зручним і ефективним помічником. Ви можете використовувати її для висушування фруктів, овочів, грибів, ягід і лікарських рослин. Зберігання висушених продуктів не створить проблем і труднощів. Стушка для овочів і фруктів має компактні розміри, які дозволяють їй не займати багато місця на вашій кухні. Прості пластикові корпуси та п’ять секцій для розміщення продуктів роблять їх ефективними і надійними. Прозора кришка дозволяє стежити за процесом висушування.

Принцип роботи

Повітря потрапляє до суші знизу і проходить через нагрівальний елемент. Тепле повітря надходить в лотки з зовнішніх стінок, обдуває завантажений продукт і виходить назовні через центральну криницю. На кожен лоток подається окрема порція повітря, тому запахи не змішуються і всі шари висихають одночасно навіть під час максимального завантаження сушарки. Під час сушки немає потреби міняти лотки місцями.

Переваги:

  • Сила регулювання температури сушки; 
  • Функція вентилятора;
  • Пластикові піддони витримують навантаження до 1 кілограмів; 
  • Рівномірний розподіл прогріву по всіх піддонах;
  • Компактні розміри.

Характеристики:

  • Потужність: 245 Вт;
  • Кількість рівнів сушки: 5;
  • Діапазон температур: 35 - 70 °C;
  • Завантаження: до 1 кг на піддон;
  • Час безперервної роботи: до 40 годин;
  • Захист від перегріву: так;
  • Матеріал: харчовий пластик, метал;
  • Довжина кабелю живлення: 1 м;
  • Харчування: мережа 220 - 240 У / 50 - 60 Гц;
  • Висота секції: 3 см;
  • Розмір без піддонів (Д/В): 33x11 см;
  • Габарити: 33х33х26 см;
  • Вага: 2.5 кг.

Комплектація:

  • Дегідратор Maestro MR-765;
  • Інструкція щодо використання;
  • Заводська упаковка.

Пару рецептів:

(Інформацію взято з джерела: https://madeindream.com/)

Одним із топових продуктів у рейтингу для дегідраторів є гриби – за останніми спостереженнями, переважно лисички. Гриб практично не втрачає своїх смакових властивостей та запаху в процесі сушіння, рідко буває червивим, а також не вимагає вимочування у солоній воді. Достатньо зчистити з грибів землю та листя; перед процесом сушіння мити їх не рекомендується, оскільки це сповільнить процес дегідратації.

Другу позицію після грибів у рейтингу для дегідраторів займають овочі та фрукти – картопля та буряк, малина та яблуко. Зазначимо також, що розглянуті рецепти підходять переважно для дегідраторів горизонтального типу (з горизонтальним обдуванням). Такі моделі сушарок, на відміну від круглих, більш функціональні та дають більше можливостей для кулінарної творчості. До того ж вони зручніші та практичніші.

Рецепт для дегідратора No1 - Чіпси з лавки в суші

  1. Не зчищаючи шкірки і не обрізаючи хвостиків, загортаємо буряки у фольгу і поміщаємо в духовку, ставимо температуру приблизно 180°С. Після 120 хвилин виймаємо з духовки, розгортаємо, остуджуємо, очищаємо від шкіри;
  2. Ріжемо тонкими скибочками (близько 50 мм кожен);
  3. Заливаємо винним оцтом (можна і лимонним соком, головне – досягти ефекту маринації);
  4. Додаємо чебрець, перемішуємо та залишаємо приблизно на 120 хвилин;
  5. Тепер задіємо дегідратор за прямим призначенням: розкладаємо часточки буряків в лотках і включаємо необхідну температуру. Допустимо, якщо ми вибрали 35 ° С, тоді весь процес сушіння займе близько 20-22 годин.

За смаком вони виходять досить своєрідними, але в той самий час впізнаваними: все той же буряк, тільки в новому амплуа - кисло-солодкий, пряний. За консистенцією чимось нагадує мармелад, лише трохи з великим ухилом у бік тягучості. Чебрець можна сміливо замінити на інші трави або не використовувати трав взагалі - виключно справа смаку. Це складніше, ніж приготувати, наприклад, бан.

Рецепт для дегідратора No2 - вівсяне печиво

Для початку нам знадобиться пророщений овес. Його потрібно залишити, згідно з рецептом, в електросушарці на пару годин, після чого подрібнити в блендері. Ступінь подрібнення залежить від Ваших особистих переваг, але результат буде тим ефективніший, чим більше уваги Ви приділите просушуванню. Після цього додаємо соняшникове насіння – цілі або подрібнені, курагу в бажаній кількості, 50 грам подрібненого льону та дві столові ложки маку. Нарешті, надаємо всій отриманій масі форму і залишаємо в дегідрататорі годин на 8 при температурі 35-40°С.

Рецепт дегідратора No3 - льняні хлібці

Існує чудовий сирий рецепт для хлібників у дегідаторі. Для цього існує запас:

  • Помідори: 500 р.;
  • Червоний перець: 2 шт;
  • Насіння коричневого льону: 300 г;
  • Часник: пару зубчиків;
  • Трави на Ваш смак: укроп, базиліка або петрушка;
  • Остра приправа с сіллю.

  1. Відправити в блендер помідори та перець, запустити його, домогтися кашоподібного стану вмісту та вилити його в миску. Щоб шкірка помідорів подрібнилася максимально ефективно і не залишилося шматочків, радимо використовувати блендер потужністю хоча б 3-4 кінські сили (2200-2900 Вт);
  2. Перемелюємо льон. Таке тверде насіння вдасться подрібнити до кашоподібного стану за допомогою того ж блендера достатньої потужності 3-4 кінські сили;
  3. Додаємо подрібнений льон до всієї маси. Якщо є бажання, можна також посипати насінням – соняшниковим або якимось іншим;
  4. Тепер закладаємо отриману масу в дегідрататор, встановлюємо температуру на 40-45 ° С і чекаємо приблизно 6-8 годин;
  5. Перевертаємо хлібці, і ще через 6-8 годин пристрій можна вимикати, а страва готова до вживання.

Рецепт для дегідратора №4 - в'ялені помідори в електросушарці

Ця страва може бути приготовлена з розмарином, базилікою та багатьма іншими травами. Для цього: 

  1. Промиваємо помідори під холодною водою, видаляємо плодоніжки, витираємо рушником до максимально сухого стану;
  2. Кожен томат розрізаємо на 4 рівні частини, викладаємо їх на листи дегідрататора;
  3. У температурних налаштуваннях для в'ялених помідорів в електросушарці виставляємо не більше 40 ° С, якщо бажаємо приготувати за стандартами сироїди. Час сушіння – близько 12 годин;
  4. Якщо Ви бажаєте, щоб в'ялені помідори просочилися травами (розмарин, базилік) і часником, тоді заливаємо на дно скляної банки дві-три столові ложки олії, після чого зверху викладаємо власне помідори. Додаємо щіпку зелені зверху, часник у потрібній кількості, заливаємо шар олією. Солимо, потім кладемо наступний шар помідорів, діючи за тим же принципом, поки не заповниться банка. В ідеалі намагаємося, щоб у просторі між часточками залишалося якнайменше олії. Для цього викладаємо помідори якомога щільніше один до одного.

 

 

Лена 22.07.2022

В ній сушити м’ясо не тільки фрукти овочі

Анастасия 24.06.2022

Очень удобная вещь)) Все отправили быстро, претензий не имею, спасибо!))

Янина 04.06.2022

Хорошая электросушилка для овощей, фруктов, грибов.Со своей работой справляется.Оставляла её на ночь работать, Спасибо ей огромное!В этой сушилке мы делали гороховые чипсы, сушили яблочки, груши, лимоны, апельсины. Затем делали компоты, клали высушенные лимоны и апельсины в напитки, а сушеные груши и бананы использовали как перекус.

Алла 11.04.2022

Все супер. Мне нравится

Залишити відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Новини